Mitä järkeä kuvissa on, jos niitä ei voida näyttää?
Emme näytä kuvaruutukaappauksia linkeistä, joista pikkuväki saa painajaisia tai ahdasmieliset menevät defensseille. Jos olet herkkähermoinen, näitä ei ehkä kannata painaa. Sanalla sanoen, puuttuvilla kuvilla suojelemme sinua ja itseämme.

Lopettakaa BB-linkkien lisäily, ketään ei kiinnosta!
Viralliset on viestinviejä, viesti tulee kansalta. Me linkkaamme, te päätätte.

Miksi tekstit näkyvät joskus selaimessani väärin?
Virallisten teknisestä toteutuksesta on mahdotonta löytää pitkän epävirallisuuden jäljiltä virallista totuutta. Olemme kähmineet Virastoa PC:llä, Macillä, Linuxilla ja ties millä: merkistöt nyt vain ovat jossain vaiheessa menneet sekaisin. Se on elämää.

Ennakkosensuuri on perseestä
Ennakkosensuroimme linkit, jotka tulevat tuntemattomista lähteistä. Luottaisitko itse tuntemattomaan? Emme varsinaisesti tarkasta linkkien sisältöä, mutta roskapostit, virukset ja turhat roskalinkit suodatamme pois. Äänestys- ja/tai kirjautumistoiminto ratkaisisi ongelman, mutta resurssimme ovat juuri nyt virallisesti niukat.

Miten poistan linkin arkistosta?
Paina "poista"-linkkiä kuvakaappaus-sivulta. Jos yritit, mutta turhaan, lähetä palautetta jossa kerrot yhteystietosi, poistettavan kohteen sekä ennen kaikkea syyn, miksi linkki tulisi mielestäsi poistaa.

Virallinen Palautekanava

Pyh!